Ethereum ja Ethereum Classic

Mikä on Ethereum ja Ethereum Classic? Ethereum on hajautettu alusta, jolla suoritetaan älykkäitä sopimuksia: sovelluksia, jotka toimivat täsmälleen ohjelmoidusti ilman petoksen tai kolmannen osapuolen puuttumisen mahdollisuutta. Ethereum Classic on Ethereumin lohkoketju, joka ei suostu muuttumaan hakkeroinnin jälkeen. Jos aiot sijoittaa kestävään uusiutuvaan energiaan, tämä sopii sinulle täydellisesti  fortum-osake

Ethereum ja Ethereum Classic ovat hyvin erilaisia.

Ethereum on hajautettu alusta, jolla suoritetaan älykkäitä sopimuksia: sovelluksia, jotka toimivat täsmälleen ohjelmoidusti ilman petoksen tai kolmannen osapuolen puuttumisen mahdollisuutta. Ethereum Classic on Ethereumin lohkoketju, joka ei suostu muuttumaan hakkeroinnin jälkeen. Ethereum on monimutkainen järjestelmä, jossa on paljon potentiaalia. Se on vielä suhteellisen uusi, ja kokeiluja tehdään paljon. Ethereum Classic on Ethereum-lohkoketjun haarautuma, joka syntyi yhteisössä syntyneen kiistan vuoksi siitä, miten hakkerointia tulisi käsitellä. Sekä Ethereumilla että Ethereum Classicilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Ethereum on monipuolisempi, mutta Ethereum Classic on muuttumattomampi. Molemmilla on omat käyttötapauksensa, ja on käyttäjän päätettävissä, kumpaa käyttää.

Mikä on lohkoketju? Lohkoketju on digitaalinen pääkirja kaikista kryptovaluuttatransaktioista. Se kasvaa jatkuvasti, kun siihen lisätään ”valmiita” lohkoja uusilla tallenteilla. Kukin lohko sisältää edellisen lohkon kryptografisen hashin, aikaleiman ja transaktiotiedot. Bitcoin-solmut käyttävät lohkoketjua erottaakseen lailliset Bitcoin-tapahtumat yrityksistä käyttää uudelleen kolikoita, jotka on jo käytetty muualla. Ethereum ja Ethereum Classic perustuvat molemmat lohkoketjuteknologiaan. Lohkoketju on digitaalinen pääkirja kaikista kryptovaluuttatransaktioista. Se kasvaa jatkuvasti, kun siihen lisätään ”valmiita” lohkoja uusilla tallenteilla. Kukin lohko sisältää edellisen lohkon kryptografisen hashin, aikaleiman ja transaktiotiedot. Ethereumin solmut käyttävät lohkoketjua erottaakseen lailliset Ethereum-tapahtumat yrityksistä käyttää uudelleen kolikoita, jotka on jo käytetty muualla. Ethereum Classic -solmut käyttävät lohkoketjua erottaakseen lailliset Ethereum Classic -tapahtumat yrityksistä käyttää uudelleen kolikoita, jotka on jo käytetty muualla. Sekä Ethereumilla että Ethereum Classicilla on oma lohkoketjunsa.