Lyhyt korko: Kuinka löytää korkean lyhyen koron osakkeita

Lyhyt korko on mittari, joka mittaa lyhyeksi myytyjen osakkeiden määrää prosentteina liikkeeseen lasketuista osakkeista. Osake, jolla on korkea lyhyt korko, on sellainen, jota vastaan ​​monet sijoittajat lyövät vetoa. Tässä nokia-osake on lyhyt sijoitusintressi, mutta pitkän tähtäimen tavoite.

On muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun yrität löytää korkean lyhyen koron osakkeita.

 Ensimmäinen asia, jonka haluat tarkastella, on lyhyt korko prosenttiosuutena kaikista osakkeista. Osakkeella, jolla on korkea lyhyt korko, suuri osa osakkeista myydään lyhyeksi. Toinen asia, jota kannattaa etsiä, ovat korkean lyhyen koron yritykset, joiden osakekurssit ovat äskettäin nousseet. Tämä johtuu siitä, että kun osakekurssi nousee, lyhyeksi myyjät alkavat peittää positioitaan. Tämä voi nostaa osakekurssia entisestään. Lopuksi haluat etsiä yrityksiä, joilla on korkea lyhyt korko ja jotka ovat toimialoilla, joilla on suotuisa myötätuuli. Tämä johtuu siitä, että näiden yritysten osakekurssit nousevat todennäköisemmin, vaikka kokonaismarkkinat olisivat laskussa. Esimerkkejä korkean lyhyen koron osakkeista, jotka täyttävät nämä kriteerit, ovat Goldman Sachs (GS), IBM (IBM) ja Intel (INTC). Joten siinä se on. Nämä ovat muutamia asioita, jotka on otettava huomioon, kun yrität löytää korkean lyhyen koron osakkeita.

Vaikka lyhyt korko voi olla hyvä indikaattori osakkeesta, joka on nousussa, se ei ole ainoa asia, jota sinun pitäisi tarkastella. Muita huomioitavia asioita ovat yrityksen talous, yleinen markkinatilanne ja yrityksen toimiala.

Goldman Sachs (GS), IBM (IBM) ja Intel (INTC) eivät ole ainoita lyhytkorkoisia osakkeita. On monia muita korkean lyhyen koron osakkeita, joita voit löytää, jos tiedät mistä etsiä.

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään ne.

  1. Tarkastele lyhyttä korkoa prosentteina kaikista osakkeista. Osakkeella, jolla on korkea lyhyt korko, suuri osa osakkeista myydään lyhyeksi.

 

  1. Etsi korkean lyhyen koron yrityksiä, joiden osakekurssit ovat äskettäin nousseet. Tämä johtuu siitä, että kun osakekurssi nousee, lyhyeksi myyjät alkavat peittää positioitaan. Tämä voi nostaa osakekurssia entisestään.

 

  1. Etsi yrityksiä, joilla on korkea lyhyt korko ja jotka ovat toimialoilla, joilla on suotuisa myötätuuli. Tämä johtuu siitä, että näiden yritysten osakekurssit nousevat todennäköisemmin, vaikka kokonaismarkkinat olisivat laskussa.

 

  1. Tarkastele yrityksen taloutta, yleistä markkinatilannetta ja yrityksen toimialaa. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, onko osake hyvä sijoitus vai ei.

Jos noudatat näitä vinkkejä, sinun pitäisi pystyä löytämään korkean lyhytkorkoisia osakkeita, jotka voivat ansaita sinulle paljon rahaa